Når du overnatter hos os, kan du have fart på om dagen og ro på om aftenen. Hotellets omgivelser er rolige og idylliske, gå en tur i den smukke natur, eller nyd aftenen på terrassen efter en lang dag med mange oplevelser. Dem er der nemlig mange af på Lolland og Factory Lodge ligger lige i midten af det hele. Oplev Lollands mange ildsjæle, på museer, restauranter, i byerne, på landet. Du er også tæt på Lollands mest kendte perler, Knuthenborg, Lalandia osv. Der er selvfølgelig også smukke lokale cykelruter, der viser et smut forbi Lollands herregårde og godser.

 

Knuthenborg Safaripark

AKTIVITET
Det startede med en lille flok savannedyr for mange år siden. I dag er Knuthenborg Safaripark Nordeuropas største safaripark med mere end 1200 vilde dyr. Et enormt naturområde på godt 500 ha, hvor man frit kan køre, vandre eller cykle blandt historiske bygninger, sjældne træer og planter og komme helt tæt på alverdens eksotiske dyr. Tag på intens safari eller slip energien løs på Danmarks største natur-/vandlegeplads i godsets gamle frugthave.

Læs mere om Knuthenborg

 

Lalandia Badeland

AKTIVITET
Få sus i maven i de sjove vandrutsjebaner, leg jer igennem alle de herlige vandaktiviteter eller betragt blot badelivets gang ved bølgekanten. Mulighederne er uendelige for både store og små. Efter en dejlig dag i Aquadome kan I gå på opdagelse i de hyggelige arkader. Bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker og masser af aktiviteter såsom Monky Tonky Land, minigolf, skibakke, skøjtebane, bowlingbaner og sportshal.

Læs mere om Lalandia

 

Middelaldercentret

AKTIVITET
Besøg vores smukke by, købstaden Sundkøbing - en stemningsfuld middelalderby med et myldrende liv af handelsfolk, dygtige håndværkere, soldater, velhavende borgere og husdyr anno 1405. Oplev en rigtig ridderturnering og se verdens største og mest fascinerende kastemaskine i aktion. Her er aktiviteter og oplevelser nok til en hel dag med familien, her leger du dig ind i den rigtige middelalder.

Læs mere om Middelaldercentret

 

Fuglsang Kunstmuseum

KUNST
Fuglsang Kunstmuseum på Fuglsang Gods er ét af de få bredt dækkende kunstmuseer i Region Sjælland. Museet er tegnet af den anerkendte engelske arkitekt Tony Fretton og det markante bygningsværk skaber enestående rammer for den meget fine samling af dansk kunst fra perioden ca. 1780 - 1960 malerier, skulpturer og kunstværker på papir.

Læs mere om Fuglsang Kunstmuseum

 

Guldborgsund ZOO

AKTIVITET
Den store og naturskønne have på ca. 5 hektar, kan fremvise mere end 90 forskellige dyrearter og i tusindvis af planter, blomster og buske. Oplev f.eks. de sjove pingviner og deres livlige leg under vandet. Eller hvad med at lade børnene klappe geder og ponyer i det store børnezoo? I regnskoven kan du gå på junglesafari blandt aber, næsehornsfugle, varaner og eksotiske fugle. Eller kom helt tæt på Luna, den imponerende sibiriske tiger.

Læs mere om Guldborgsund ZOO

 

Rødbyhavn

ERHVERV
Industrihavnen i Rødbyhavn er en attraktiv og centralt placeret industri- og trafikhavn, i centrum af den kommende Femern Bælt-region. Den har en perfekt beliggenhed for transport til lands og til vands, mellem Nordtyskland og resten af Europa og Danmark og hele Skandinavien.

 

Femern belt infocenter

AKTIVITET/ERHVERV
Besøg infocentret og få mere information om verdens største sænketunnel. Her har du mulighed for at komme i direkte dialog med vores medarbejdere, få svar på spørgsmål, få nye informationer og afprøve aktiviteter.

Læs mere om Femern Belt Infocenter

 

Knuthenlund – økologi, produktion, butik

LOKALE SMAGSOPLEVELSER
Knuthenlund har ud over landbrugs- og fødevareproduktionen en stor moderne gårdbutik med egen café og møde- og konferencerum. Gårdbutikken danner rammen om guidede rundvisninger samt flere årlige events herunder påskemarked, Skt. Hans fest, den internationale kokkekonkurrence The Native Cooking Award samt Økologisk høstmarked. 

Læs mere om Knuthenlund

 

Kirkehøjens limousine med gårdbutik

LOKALE SMAGSOPLEVELSER
Besøgsgård og Gårdbutik Kirkehøjens Limousine, Stubbekøbing, Falster. Gårdbutik med 1. klasses kvalitetskød fra egen produktion af Limousinekvæg, frilandsgrise, lam, ungarske uldsvin, frilandskyllinger, juleænder og gæs, samt årstidens vildt. Stort udvalg af pålæg og grill- og pandepølser. Vi er godkendt til Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse konceptet. 

Læs mere om Kirkehøjens Limousine

 

Lolle Frugt – frugt og grønt, most – gårdbutik

LOKALE SMAGSOPLEVELSER
Fra gårdbutikken i Gl. Killerup nord for Sakskøbing sælges årstidens frugt og grøntsager i førsteklasses kvalitet. De fleste produkter er af egen avl fra omkringliggende marker og frugtplantage. Lolle Frugt sætter en ære i at levere frisk frugt og grønt der er dyrket med omtanke og med størst mulig hensyntagen til miljøet.

Læs mere om Lolle Frugt

 

Dalbakkegård- kyllinger, gårdbutik

LOKALE SMAGSOPLEVELSER
På Dalbakkegård er de kendt for deres fantastiske frilandskyllinger. Kyllingerne får lov at vokse sig store og stærke i hele 100 dage (en konventionel kylling bruger kun 35 dage på at nå samme vægt), bliver fodret med økologisk foder og har adgang til store åbne arealer og frisk luft. I gårdbutikken har de også mange andre lækre varer.

Læs mere om Dalbakkegård

 

Krenkerup Bryggeri – lokale øl

LOKALE SMAGSOPLEVELSER
Hver fredag kan alle fra nær og fjern tage et hyggeligt stop på Krenkerup Bryggeri - og få serveret friskbrygget fadøl. Traktørstedet ligger i samme bygning som bryggeriet, og gennem vinduerne har du fuldt udsyn til brygkernen. Det betyder, at du er tæt på og ofte kan se brygmesteren i aktion. På traktørstedet er der få men nøje udvalgte retter.

Læs mere om Krenkerup

 

Sakskøbing Madhus

LOKALE SMAGSOPLEVELSER

Sakskøbing Madhus består af en butik og en madskole. Butikken er et udstillings vindue for Lolland Falster hvor de lokale råvarer er i fokus. Den er en del af projekt The Little Apple, et projekt som arbejder med nytænkning af en provinsby. 

 
spacer

spacer

Kontaktoplysninger

  • Factory Lodge
  • Fabriksvej 2, 4960 Holeby

  • Telefon: 40 19 07 85
  • Email: info@factorylodge.com
  •  
  • 2018 © Factory Lodge.
    Alle rettigheder forbeholdes.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig hvis du vil modtage vores nyhedsbrev.

 

Sociale links